Burdur Evcil Hayvan Sağlığı

Yürüyüş sizin kediniz yada köpeğiniz için sağlıklıdır. Sadece fiziksel aktivite değil, aynı zamanda köpeğinizin bahçenizin sınırlarının ötesinde koklaması, görmesi ve duyması için zihinsel uyarılmadır.

Yürüyüş, evcil hayvanınızın kas dokusunu ve eklem hareketini korumaya yardımcı olur. Evcil hayvanınız aşırı kilolu veya obezite ise, yürüyüşler ekstra kiloları dökmek için harika bir yol olabilir. Sıcak havalarda günün en sıcak yerlerinde yürüyüş yapmaktan kaçının . Oluşan sorunları tanımak ve gidermek için ısı stresi belirtilerini öğrenin (Veteriner hekiminiz size öğretebilir!). Sıcak, güneşli havalarda, evcil hayvanınızın ayaklarını yakabilecek asfalt gibi sıcak yüzeylerden kaçının.

Burdur Evcil Hayvan Sağlığı

Evcil Hayvanınızı Sağlıklı Tutmak İçin 

Evcil hayvanınızı sağlıklı bir kiloda tutun .
Evcil hayvanınıza bir egzersiz programı yapın
Evcil hayvanınıza dengeli, besleyici bir diyet verin.

Evcil hayvanınızın sağlıklı olduğundan emin olmak ve sorunları daha erken tespit etmeye yardımcı olmak için veterinerinize yılda en az bir kez evcil hayvanınızı muayene ettirin.

Aşılanmalıdır gibi Potansiyel olarak ölümcül hastalıklara karşı hayvanınızı aşılarını yaptırın. Evcil hayvanınızı parazitlerden uzak tutun (pire ve keneler , kalp kurd vb.) Evcil hayvanınız için sağlıklı en iyi ürün seçiminde mutlaka veterinerinize danışarak detaylı bilgiler alın.

Burdur'da evcil hayvan sağlığı konusunda en kaliteli ve güvenli hizmetlerimize devam ediyoruz. 

Ana Sayfaya Dön »
Ana Sayfa » Gizlilik » Şartlar » Hakkımızda » Bize Ulaşın
Burdur'da evcil hayvanınızın sağlıklı olduğundan emin olmak, sorunları daha erken tespit etmeye yardımcı olmak için veterinerinize yılda en az bir kez muayene ettirin.